Aanbod voor werkdrukvermindering


Ik ben Ronald Wilk (29). Een jonge, creatieve en ondernemende meester met passie voor leren en ontwikkeling. De afgelopen vier jaar ben ik actief geweest als meester en heb ik naast mijn vaste taken, ervaring opgedaan met het verzorgen van eigen lesprogramma’s. Dit heb ik altijd met enorm veel plezier gedaan en dit heeft geleid tot ontzettend veel positieve reacties. 

 

Voor volgend schooljaar hoop ik samenwerkingen aan te gaan met een aantal scholen waarbij ik pakketen aanbied van 10, 20 of 40 dagen. Dit zijn dagen die van te voren worden ingepland, verdeeld over het schooljaar. Tijdens deze dagen kom ik op uw school en ben ik vrij in te zetten. De invulling van deze dagen kan bestaan uit:

 

Invallen

Ik ben bevoegd en bekwaam om de taken van de leerkracht over te nemen. Op deze manier kan de leerkracht buiten de klas werken maar het kan bijvoorbeeld ook voor een leerkracht die een dag bijscholingscursus heeft.

 

Flex invallen

Naast het ‘normale’ invallen ben ik in meerdere klassen per dag in te zetten. Op deze manier  heeft de leerkracht bijvoorbeeld tijd voor het maken van groepsplannen, het voeren van (kind)gesprekken of overige schooltaken.

 

Eigen lesprogramma

Ik bied zelf ontworpen themadagen met betrekking tot mindset en creatief denken. Ook deze vorm is in meerdere klassen per dag in te zetten.

 

Begeleiding en ondersteuning

Ik heb ervaring met het begeleiden van de plusgroep, extra instructie groepjes, helpen bij de musical, afnemen van toetsen (AVI/DMT), etc. 

 

Doelstelling

Het doel van dit aanbod is om bij te dragen aan de werkdrukvermindering van uw team. Dit biedt de mogelijkheid tot het bevorderen van professionalisering en ontwikkeling.  

 

Vanaf NU zet in op het behoud van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.